• Levering binnen 1 á 2 werkdagen
 • Gratis afhalen in winkel
 • Verzending € 3,95
 • Gratis verzending boven € 75,-
 • Gratis ruilen
 • International delivery

STYLE GUIDE

 • HOW TO WEAR

  HOW TO WEAR

   

   

    


      


    

   


     


    

   


    

   


    

   


    

   

  ..
 • TREND ALERT

  TREND ALERT

   


    ..
 • VACATURES

  VACATURES

  WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?


   
   
  PARTTIME VERKOOPMEDEWERKER
  Ben jij een echte verkooptijger en wil je werken in het leukste en gezelligste boektiekje van Roermond? Wij zijn op zoek naar een energieke en enthousiaste parttime verkoopmedewerker die ons team komt versterken. En met versterken, bedoelen we ook versterken. 
   
  Functie:
  Om te kunnen werken bij ons moet je voorliefde hebben voor fashion en passie hebben in de verkoop. Het triggert je om de mooiste setjes te verkopen aan (nieuwe) klanten. De werkzaamheden zijn erg divers; je adviseert klanten, zorgt voor een representatieve winkel, tussendoor ben je bezig met social media en zorg je ervoor dat de klanten met een glimlach de winkel uitgaan. Het belangrijkste is dat je je goed kunt inleven in de klant en je de beste service biedt zowel in de winkel als online. 
   
  Functie-eisen:
  -Je hebt minimaal een MBO werk -en denkniveau
  -Je hebt ervaring in de detailhandel en vindt het vanzelfsprekend om in de weekenden te werken
  -Je staat open voor (snelle) veranderingen, duidelijke structuren en doelstellingen
  -Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  -Je bent iemand van aanpakken
  -Je ziet in één oogopslag wat een klant zoekt
  -Je toont eigen initiatief en kunt zelfstandig aan de slag
  -Je bent op de hoogte van social media
   
  Wij bieden:
  Een jong en dynamisch team waar je open staat om je zelf te ontwinkelen, een salaris volgens detailhandel cao en een leuke personeelskorting.
   
  Ben of ken jij die topper waar wij naar opzoek zijn? Aarzel niet.... mail je motivatie en CV+foto naar info@sheclothes.nl
   
  Liefs Team She Clothes

   
   
  INTERNSHIP GRAPHIC DESIGNER/ MARKETING
  Wil jij stage lopen bij het leukste boetiekje en online webshop van het zuiden? Ben jij ook altijd creatief bezig met mode en volg jij de laatste trends, catwalkshows en social media content op de voet? Ben jij een harde werker en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij misschien die duizendpoot waar She Clothes naar opzoek is!
   
  Functie:
  Wij zijn opzoek naar een graphic designer/ marketing influencer die gek is op mode, altijd de laatste trends spot en verslaafd is aan social media. Je bent betrokken bij veel verschillende werkzaamheden, waardoor je een exclusief kijkje krijgt achter de schermen bij She Clothes. Je bent verantwoordelijk voor de planning en content van onze social media kanalen. Daarnaast zul je ondersteuning bieden bij het onderhouden van onze online webshop en nieuwsbrief op gebied van design en tekst. Gek op fotografie? Dan komt dit goed uit! Je zult ook bezig zijn met lookbook fotografie en productfotografie. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve maar vooral uitdagende stage bij een jong en dynamisch bedrijf.
  Voor deze job zijn we opzoek naar een aanpakker, organistorisch -en creatief talent met eigen initiatief. 
   
  Functie eisen:
  -Opmaken van nieuwsbrieven en advertenties
  -Fotograferen van social media content en product fotografie
  -content creeren voor social media
  -Opgestelde planning maken/ uitvoeren
  -Uitstekende skills in Photoshop/ Illustrator/ Indesign
  -Communicatief vaardig
  -Geen 9-5 mentaliteit
  -Je kunt zelfstandig werken
  -Kennis van spiegel reflex camera
   
  Periode:
  Wij zijn per direct opzoek naar nieuwe stagiares die beschikbaar zijn voor minimale periode van 4 maanden. Het gaat om een fulltime meewerkstage, in deze periode kunnen wij jou ook het meeste leren en kun je je zelf het beste ontwikkelen.
   
  Overige informatie:
  -Locatie, Roermond
  -Wij geven geen stage vergoeding, maar je krijgt wel een leuke korting op onze collectie, heerlijke lunch en een dosis positieve energie.
  -Werktijden zijn ma 13:00-18:00 uur di t/m vrij 10:00-18:00 uur. Houdt er rekening mee dat je minimaal een kwartier voor opening aanwezig bent en je ook ongeveer kwatier later naar huis gaat dan sluitings tijd. Het kan ook voorkomen dat we overwerken of dat komt uithelpen in het weekend i.v.m evenement.
   
  Als jou modehartje sneller gaat kloppen bij het zien van de vacature en ben je fulltime beschikbaar? Twijfel dan niet langer en stuur je motivatie en CV+foto naar info@sheclothes.nl Wie weet zien we je binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek!
   
  Liefs Team She Clohtes

   

  INTERNSHIP VERKOOPMEDEWERKSTER
  Wil jij stage lopen bij het leukste boetiekje van het zuiden? Ben jij ook altijd bezig creatief bezig met mode en volg jij de laatste fashion trends op de voet? Ben jij een harde werker en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij misschien die gene waar She Clothes naar opzoek is!
   
  Functie:
  Wij zijn opzoek naar een verkoopmedewerkster die gek is op mode mode en altijd de laatste trends spot op het gebied van fashion. Je bent betrokken bij veel verschillende werkzaamheden, waardoor je een exclusief kijkje krijg voor en achter de schermen bij She Clothes. Je hebt een passie voor verkoop en het triggert je om de mooiste setjes voor onze klant te stylen. De werkzaamheden zijn erg divers; je adviseert klanten, zorgt voor een representatieve winkel en etalage en je zorgt dat de klanten met een glimlach de winkel uit gaan. Het belangrijkste is dat je je goed kunt inleven in de klant en je de beste service biedt in de winkel. Omdat She Clothes ook op social media actief is, zul je daar ook een deel mee bezig zijn tijdens je stage. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve maar vooral uitdagende stage bij een jong en dynamisch bedrijf. Voor deze job zijn we opzoek naar een aanpakker, organistorisch -en creatief talent met eigen initiatief. 
   
  Functie eisen:
  -Je volgt een studie aan de detailhandel
  -Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  -Je bent iemand van aanpakken
  -Je ziet in één oogopslag wat een klant zoekt
  -Je toont eigen initiatief en kunt zelfstandig aan de slag
  -Je bent op de hoogte van social media
  -Geen 9-5 mentaliteit
   
  Periode:
  Wij zijn per direct opzoek naar nieuwe stagiares die beschikbaar zijn voor minimale periode van 4 maanden. Het gaat om een fulltime meewerkstage (andere opties zijn bespreekbaar), in deze periode kunnen wij jou ook het meeste leren en kun je je zelf het beste ontwikkelen.
   
  Overige informatie:
  -Locatie, Roermond
  -Wij geven geen stage vergoeding, maar je krijgt wel een leuke korting op onze collectie, heerlijke lunch en een dosis humor ;)
  -Werktijden zijn ma 13:00-18:00 uur di t/m vrij 10:00-18:00 uur. Houdt er rekening mee dat je minimaal een kwartier voor opening aanwezig bent en je ook ongeveer kwatier later naar huis gaat dan sluitings tijd. Het kan ook voorkomen dat we overwerken of dat komt uithelpen in het weekend i.v.m evenement.
   
  Als jou modehartje sneller gaat kloppen bij het zien van deze vacature en ben je fulltime of parttime beschikbaar? Twijfel dan niet langer en stuur je motivatie en CV+foto naar info@sheclothes.nl Wie weet zien we je binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek!
   
  Liefs Team She Clohtes
   

   

  ..