• Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Verzending € 3,95
  • Gratis verzending boven € 75,-
  • Gratis ruilen
  • International delivery

Lofty Manner

Filters weergeven

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
This weather got us screaming for leather! Deze zwarte leatherlook broek maakt elke outfit af en ..
€13,74 €54,95
Excl. BTW: €11,35
LOFTY MANNER
Het Nederlandse merk LOFTY MANNER is bij ons terug van weg geweest en het is een fantastische aanvulling op onze collectie. 
Het label LOFTY MANNER heeft een volwassen maar hippe uitstraling en een mooie kwaliteit. De collectie bestaat uit originele en eigentijdse ontwerpen, die zowel betaalbaar als exclusief zijn. 
 
STIJL
De stijl van LOFTY MANNER valt te omschrijven als fashionable every day chique. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid. In iedere collectie zitten goede basic items en echte eye catchers. 
LOFTY MANNER brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder en exclusief.
 
FASHION FORWARD
LOFTY MANNER heeft een vrouwelijke, nonchalante stijl. De collecties worden gekarakteriseerd door een diversiteit aan materialen, met oog voor detail. LOFTY MANNER richt zich op de onafhankelijke, sterke vrouw net als She Clothes. Ze is fashion-forward en wil zich trendbewust kleden voor een betaalbare prijs. Door de verschillende items te combineren kun je je met LOFTY MANNER kleden voor iedere gelegenheid.