• Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Verzending € 3,95
  • Gratis verzending boven € 75,-
  • Gratis ruilen
  • International delivery

TOV Essentials

Filters weergeven

TOV Essentials

 

 

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De What's up necklace Light Gold van het merk TOV ESSENTIALS is echt een must-have voor..
€34,50 €69,00
Excl. BTW: €28,51
#KISSKISS !! Deze mooie lange ketting van TOV in de kleuren metal and a little bit gold is een pe..
€39,50 €79,00
Excl. BTW: €32,64
Oh, I love you to the moon and back! Deze mooie lange TOV Essentials Ketting in de kleuren white ..
€39,99 €79,99
Excl. BTW: €33,05
We have a crush on these earrings! De stoere gunmetal kusjes oorbellen van TOV Essentials zijn ee..
€19,98 €39,95
Excl. BTW: €16,51
If you like it then should put a ring on it, De Love Heart ring van TOV ESSENTIALS is verkrijgbaa..
€14,97 €29,95
Excl. BTW: €12,38
If you like it then should put a ring on it, De Love Heart ring van TOV ESSENTIAL is een absolute..
€14,97 €29,95
Excl. BTW: €12,38
All you need to complete your killer outfit are these TOV ESSENTIALS earrings! De wit/goude kusje..
€19,98 €39,95
Excl. BTW: €16,51

TOV Essentials

 

Het Nederlandse accessoire merk TOV Essentials is een merk dat bekend staat om zijn iconische sieraden en tassen. De stijl van de sieraden is krachtig en opvallend. Het zijn echte statement pieces die luxe en kwaliteit uitstralen en daardoor perfect aansluiten bij de collectie van She Clothes. 

TOV Essentials werd in 2001 opgericht door creatief directeur Sarah Lingg. Zij bracht iets geheel nieuws op de markt met de handgemaakt sieraden van TOV. De naam is een verbastering van het woord ‘tof’ wat natuurlijk een positieve klank geeft en staat voor alles dat goed is. 

 

Made in Italy

 

Alle juwelen van TOV worden in Italië door geselecteerde goudsmeden gemaakt. De ‘made in Italy’ stempel op elk product zegt iets over de kwaliteit en de uitstraling van deze fashion jewelry. 

In elk sieraad van TOV Essentials worden door de Italiaanse ateliers handgemaakte details verwerkt. 

 

Kwaliteit

 

TOV gebruikt voor haar sieraden een geraffineerde plating technologie die ervoor zorgt dat de sieraden eruit zien alsof ze van massief goud zijn en ook die kwaliteit hebben maar in werkelijkheid maar zijn voorzien van een dun laagje echt goud. Dit laagje goud wordt met een gepatenteerde techniek gecoat met een transparante laag die het sieraad beschermt tegen onder andere krassen, ph waarde van de huid, parfum en andere factoren die het goud kunnen aantasten of verkleuren. Door deze technologie kan TOV duurzaamheid bieden voor een betaalbare prijs.

 

Missie

 

Het is de missie van het merk TOV Essentials om iconische sieraden en tassen te ontwerpen en de kloof te overbruggen tussen massamerken en de peperdure traditionele luxe merken. Vandaar dat TOV wel echt goud gebruikt voor de luxe uitstraling maar doordat het maar een dun laagje is, het tot een betaalbaar product kan maken. Het uitpakken en dragen van TOV essentials moet je een goed gevoel geven.

 

Assortiment

 

In het assortiment van TOV Essentials kom je armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en horloges tegen. Maar ook tassen die op de typische TOV manier met het opvallende vergulde logo zijn afgewerkt. 

Bij She Clothes hebben we ervoor gekozen om een zo compleet mogelijke collectie van TOV Essentials te voeren. We hebben dan ook een prachtige selectie horloges en sieraden in alle leverbare kleuren in huis.